Ďalšie produkty z kategórie Varenie
Nože s čepeľami z nehrdzavejúcej ocele a s nepriľnavým povrchom? Tak s tými sa bude krájať skoro samo! Kuchársky nôž (15 cm) a lúpací nôž (9 cm) spôsobí vo vašej kuchynskej výzbroji priamo prevrat! Vďaka povrchovej úprave bude každý rez rýchly, presný, ale čo je najdôležitejšie, neoberie vás o vitamíny!
BRÚSENIE: Pri brúsení položte brúsku spodnou protišmykovou vrstvou na suché a rovné miesto a pevne uchopte. Ostrie vložte do medzery brúsky. 3-4 krát ťahajte nožom smerom k sebe. Pred opätovným použitím noža utrite ostrie navlhčenou handričkou. Nože umývajte len ručne – po umytí ihneď osušte. Kryt ostria s brúskou utierajte navlhčenou handričkou.