Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
(Po-Pia, 9-17 hod.)
0 ks
za 0,00 €
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
13.01.2020
Dizajnové dotykové vypínače SESOO - Svetlo na dotyk
Svetlo na dotyk - SESOO Ovládajte osvetlenie dotykom Láska na prvý dotyk - tak možno jednoducho charakterizovať dotykové vypínača. Vypínače si zaslu... čítať celé
11.01.2020
PRINÁŠAME VÁM HORÚCU NOVINKU - ZAPAĽOVAČ S USB NABÍJANÍM. Sú nielen praktické, ale aj maximálne štýlové. Presvedčte sa sami!
USB Zapaľovače Spoločník, ktorý sa zmestí do každého vrecka Už ste o tom počuli? Novinka medzi zapaľovačmi. Elektronický USB zapaľovač je modern... čítať celé
19.09.2019
BATOH , ktorý nemožno vykradnuť - Objavte nový rozmer bezpečnosti, dizajnu a pohodlia!
Objavte svet štýlových tašiek a batožiny holandských značiek XD Design a Loooqs. V  našej novej ponuke nájdete brašne a batohy na notebook, tašky pre ... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Nepremeškajte novinky, akcie a zľavy!

Môžete sa kedykoľvek odhlásiť. Zasielame raz za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Ochrana osobných údajov / GDPR
Ochrana osobných údajov ( GDPR )
 

 

  1. Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.
  2. Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem zvolenej prepravnej spoločnosti ktorá zabezpečuje doručenie tovaru alebo služieb, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly, prípadne sprostredkovateľovi a to na základe vzájomnej zmluvy uzatvorenej podľa Zákona č. 18/2018 Z.z.
  3. Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, prijatím vhodných technických a organizačných opatrení. Taktiež všetci zamestnanci prevádzkovateľa sú povinní dodržiavať mlčanlivosť vo vzťahu k osobným údajom.
  4. Dotknutá osoba má práva vymedzené v zmysle ust. § 19 a nasl. Zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení platných noviel a to konkrétne:
  5. právo na informácie, ktoré je plnená týmto obsahom a obchodnými podmienkami,
  6. právo požadovať prístup k osobným údajom týkajúcich sa dotknutej osoby - § 21 Zákona spočíva vo Vašom práve dožadovať sa akým spôsobom a na aké účely sú Vaše údaje spracúvane, pričom túto požiadavku môžete adresovať na kontaktný e-mail.,
  7. právo na opravu osobných údajov - § 22 Zákona Vám umožňuje opraviť osobné údaje ak sú neaktuálne,
  8. právo na vymazanie osobných údajov - § 23 Zákona využijete v prípade ak nemáte záujem, aby prevádzkovateľ ďalej spracúval osobné údaje,
  9. právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov - § 24 Zákona uplatníte v prípade ak sa domnievate, že osobné údaje boli spracúvané v rozpore so zákonom,
  10. právo namietať spracovanie osobných údajov - § 27 Zákona,
  11. právo na prenosnosť osobných údajov,
  12. právo podať podnet na dozorný orgán vo vzťahu k spracúvaným osobným údajov.
  13. Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: titul, meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, fakturačná adresa, telefónne číslo, e-mailová adresa , ktoré sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky. Tieto osobné údaje sú uchovávané po dobu 10 rokov pre účely archivácie. V rámci vybavenia objednávky dochádza k spracúvaniu osobných údajov za účelom vystavenia faktúr, vystavenia skladových (dodacích) listov, zabezpečenia dopravy ako aj účtovania v účtovníctve.
  14. Prevádzkovateľ poveril sprostredkovateľa, ktorý je prevádzkovateľom internetového portálu heureka.sk so službou Overené zákazníkmi, spoločnosť Heureka Shopping, s.r.o. so sídlom Karolínksa 650/1, 186 00 Praha, IČO: 02387727 / pricemania.sk so službou Hodnotenie obchodu, spoločnosť Pricemania s. r. o., so sídlom Karpatská 6, 811 05 Bratislava, IČO: 43860599, aby v mene prevádzkovateľa e-shopu spracúvala jednorázovo osobné údaje v rozsahu meno, priezvisko, e-mail a informácie o objednanom tovare za účelom hodnotenia kvality nákupu. Pre účely tohto hodnotenie zašle sprostredkovateľ jednorazový e-mail kupujúcemu s možnosťou hodnotenia.
  15. Tieto stránky zaznamenávajú vašu IP adresu, informácie o čase koľko času strávite prezeraním tých stránok a informácie o tom z akých stránok k nám prichádzate. Cookies sú textové súbory, ktoré sú ukladané vo vašom počítači a používajú sa aj na meranie návštevnosti stránky a prispôsobenie zobrazenia stránok a vďaka týmto súborom Vám dokážeme ponúknuť kvalitnejší obsah. Preto tieto súbory vnímame ako náš oprávnený záujem. Niektoré súbory cookies sú súbormi tretích strán, napr. Youtube, Google a podobne.
  16. Súbory cookies si môžete kedykoľvek vymazať alebo ich zbieranie nastaviť priamo v nastaveniach internetového prehliadača. Ak chcete odmietnuť zbieranie súborov cookies nastavte si to vo svojom internetovom prehliadači.
  17. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov v e-shope na účely e-mailového marketingu, súhlasil so zasielaním e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu.
  18. Osobné údaje pre e-mailové marketingové účely v rozsahu meno a priezvisko, e-mailová adresa sú poskytnuté na dobu piatich rokov. Tieto osobné údaje nie sú poskytované tretím stranám.
  19. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov, pričom tieto okamžite mažeme. Odhlásenie je možné aj prostredníctvom odškrtnutia políčka v užívateľskom účte používateľa (ak kupujúci požiadal o vytvorenie užívateľského účtu). Z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na účely e-mailového marketingu.
  20. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov v e-shope na účely SMS marketingu súhlasil so zasielaním SMS správ na kontaktné telefónne číslo.  
  21. Osobné údaje pre SMS marketingové účely v rozsahu meno a priezvisko, telefónne číslo sú poskytnuté na dobu piatich rokov.
  22. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov, pričom tieto okamžite mažeme. Odhlásenie je možné aj prostredníctvom odškrtnutia políčka v užívateľskom účte používateľa (ak kupujúci požiadal o vytvorenie užívateľského účtu). Z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na účely e-mailového marketingu.
Nepremeškajte novinky, akcie a zľavy!
Môžete sa kedykoľvek odhlásiť. Zasielame raz za 14 dní.

 NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete. 

návrh interiéru

Zariadenie bytu, služby bytového architekta, predaj nábytku, moderný taliansky nábytok, moderný interiér - inšpirácie.

 

Realizácia a údržba záhrad Košice

Realizácia a údržba záhrad, záhradné doplnky, služby záhradného architekta, závlahy, zakladanie trávnikov, kosenie a starostlivosť o trávnaté plochy, záhony a dreviny, postreky proti škodcom, hnojenie, vertikutácia, terénne úpravy.

 

České luxusné obliečkyČeské luxusné obliečky, kvetované a akvarelové obliečky, geometrické a abstraktné obliečky, jednofarebné obliečky.

 

 

VILLAPARK - rodinné domy blízko panenskej prírody a kráľovského mesta Košice zároveň.

Informácie pre zákazníkov
Doprava cenník

Poplatky za prepravu, balné .

    1. balík do 5 kg SP. - 7,00 €
    2. zásieľkovňa         - 4,90 €
    3. balík Remax        - 6,00 €
    4. vlastná doprava  - 0,00 €
Kde nás nájdete

SKLAD a korešpondečná adresa:

Maša 1084 

04016 Baška

 

Kontakty
Logo
www.moderne-doplnky.sk
Zákaznícka podpora moderne-doplnky.sk
Zákaznícka podpora moderne-doplnky.sk
(Po-Pia, 9-17 hod.)
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk